Transformers: Rise of The Dark Spark - Nový obsah predstavený

Ahojte fanúšikovia Transformerov!

Activision Publishing, Inc., plne vlastnená dcérska spoločnosť Activision Blizzard Inc. a Hasbro Inc. dnes odhalila nové obrázky Optimusa Prime-a z Transformers: Rise of The Dark Spark, herného titulu doplňujúceho blížiaci sa film od Paramount Pictures, Transformers: Age of Extinction.

Optimus Prime bude hrateľný v 3 rozdielnych módoch:

Cybertron – Optimus Prime je majestátny vodca autobotov odhodlaný zachovať všetok život. Využíva svoju silu a odvahu na zhromaždenie jeho hrdinských autobotov do boja proti diabolským silám Decepticonov.

Earth – Optimus Prime je hrdinským vodcom autobotov. Odvážny a impozantný bojovník, ktorý sa nezastaví pred ničím ak ide o ochranu práv všetkých foriem života s citmi na jeho novej domovskej planéte Zemi.

Earth – G1 Optimus Prime je vďaka vysokému záujmu späť. Táto legendárna postava, dostupná v Escalation móde, ti umožní hrať popri tvojich druhoch ako jeden z najtuhších a najviac rešpektovaných Autobotov v histórii.

 

Transformers: Rise of The Dark Spark vyjde na Xbox One, hernom systéme spájajúcom hranie a zábavu od Microsoftu, Playstation 4 zábavnom počítačovom systéme od Sony, Xbox 360 systéme pre hranie a zábavu od Microsoftu, systéme Wii U a handhelde Nintendo 3DS od Nintenda a taktiež pre PC so systémami Windows.www.transformersgame.com.

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI