CHILD OF LIGHT™ od Ubisoft predstavuje jedinečné umelecké partnerstvo

London, UK – April 9, 2014 - Ubisoft oznámil spoluprácu s kanadskou umelkyňou Coeur de Pirate pri vytvorení originálneho herného soundtracku a s Cirque du Soleil Media™ aby pomohly zvýšiť teatrálny herný zážitok z hry.

Nový trailer EN:

K navodeniu mystickej atmosféry Lemúrie, Coeur de Pirate zložila intímnu a nostalgickú hudbu. S podporou Bratislavského Symfonického Orchestra, bola umelkyňa z Montrealu schopná vytvoriť epickú a teatrálnu atmosféru bojových scén v hre.

“Hudba je jedna z najdôležitejších ciest ako citovo komunikovať s hráčmi,” povedal Patrick Plourde, Creative riaditeľ, Ubisoft. “Hudba Coeur de Pirate je čerstvá, romantická a optimistická, a to je presne to čo sme chceli vyjadriť s Child of Light. Sme naozaj hrdý na to, že aj ona sa chcela pripojiť k tomuto dobrodružstvu.”

 

“Moja skúsenosť s Ubisoft bola skvelá. Bola som tam od začiatku, takže pre mňa nemali hňeď veľa materiálov s ktorými by som pracovala, čo mi dalo uplnú slobodu. A potom ako som prvý krát v videla obrázky, som cítila, že viem s nimi vytvoriť niečo skvelé" povedala Coeur de Pirate, speváčka a skladateľka hudby Child of Light. “Pamätám sa ako som prvý krát videla hudbu nad scénami a obrázkami z hry. Je úžasné vidieť, keď niečo ožíva týmto spôsobom”.

Vďaka spolupráci s Cirque du Soleil Media, tým Ubisoft Montreal mohol ťažil zo skúseností profesionálov svetovej triedy v teatrálnej realizácií a dizajnu kostýmov, vnášajúci reálny javiskový pohľad do vytváranej hry. Bol to prefektný spôsob ako rozšíriť svet a dizajn Child of Light.

“Videohry pozývajú hráčov, aby boli pohltený virtuálnym svetom a nikto iný nie je lepší vo vytváraní pohlcujúcich a magických zážitkov ako umelci z Cirque du Soleil,” povedal Patrick Plourde. “Takže možnosť spolupracovať sa nimi pri dosiahnutí ambície Child of Light vytvoriť hrateľnú báseň bola uskutočnením sna.”

“Jednou z najdôležitejších stránok našej obchodnej filozofie je zhodnotiť kreatívné výzvy, ktoré može projekt ponúknuť”  povedal Jacques Méthé, prezident, Cirque du Soleil Media.  “Ubisoft je lídrom v hernom priemysle už niekoľko rokov, počas toho obdobia si získali  celosvetové uznanie s pôsobivím portfóliom originálnych značiek. Sme hrdý na spoluprácu s Ubisoft, s ktorým zdieľame veľmi podobné umelecké hodnoty.”

Child of Light je znovuzrodením klasických rozprávok a čo sa týka štýlu grafiky je inšpirovaný maľbou vodovými farbami zo zlatého veku illustrácie. Ako hrateľná báseň, Child of Light prenáša hráča do úlohy Aurory, mladej princezny, ktorá musí vyhrať späť slnko, mesiac a hviezdy zo zajatia tajomnej "Queen of the Night" ( Kráľovnej noci ).

Child of Light bude dostupné k stiahnutiu 30. apríla 2014 na Xbox LIVE pre Xbox® 360 a Xbox® One, ďalej pre PlayStation Network - PlayStation® 3 a PlayStation® 4, eShop od Nintendo pre platformy Wii U, a PC Digital, pri cene €14.99. Krabicová Deluxe Edition bude rovnako dostupná v predaji na PS3 a PS4 ako cross-buy a na PC kde bude obsahovať unikátny artbook, Igniculus kľúčenku a iný exkluzívny obsah.

 

Pre ďalšie informácie o Child of Light, navštívte: http://childoflight.ubi.com/

Pre ďalšie informácie o hudobníčke Coeur de Pirate, navštívte: http://www.coeurdepirate.com/

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI