TRIALS FRONTIER už dostupný

   Londýn, UK – 10. apríl 2014 – Ubisoft oznámil, že Trials Frontier, free-to-play mobilný titul od RedLynx, ktorý patrí do Trials série jeho najlepšie predávaného titulu, ktorý je víťazom viacerých ocenení, je teraz dostupný výlučne v Apple App Store. Je to prvý krát čo sa séria objavuje aj ako verzia pre mobilné zariadenia, Trials Frontier presúva hráča do vzdialenej budúcnosti, kde sa ako nováčik ocitne v chátrajúcom mestečku, ktoré zúfalo potrebuje svojho hrdinu.

     Hráči si budú precvičovať svoje schopnosti, učiť sa ako pretekať, robiť otočky a prechádzať trate. Postupne ako budú získavať nové súčiastky pre svoje motocykle a plniť misie pre obyvateľov mesta budú mať možnosť pripraviť sa na súboj s Butchom miestnym darebákom. Napredovaním hrou, hráči postupne budú môcť odomykať nové mapy, trate, motocykle a samozrejme sa budú zlepšovať v pretekárskych zručnostiach.

     Trials Frontier bude pravidelne dostávať ďalšie aktualizácie s obsahom nových motocyklov, misií a predstava nekonečných multiplayer súbojov bude hnať hráčov neustále dopredu, s možnosťou súperiť na najnovších motocykloch. Ostante pripojený s priateľmi prostredníctvom časových víziev, rebríčkom najlepších hráčov a v spojením cez sociálne siete môžete zistiť kto má najlepšie časy a rovnako zdieľať vaše výsledky.

Pre najnovšie informácie o Trials Frontier, navštívte odkazy: www.facebook.com/trialsfrontier.game a www.trialsgame.com

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI