TRIALS FUSION™ už dostupný

Londýn, UK — 16. apríl, 2014 — Ubisoft® ohlásil, že Trials Fusion™ dlho očakávané pokračovanie masívne populárnej racer platformy Trials Evolution®, je už dostupné na stiahnutie pre platformy Xbox One a Xbox 360, od Microsoftu, a na platformu od Sony - PlayStation®4. Trials Fusion™ bude ďalej dostupne pre Windows PC a to od 24. apríla 2014.

 

EN Trailer YT -

Trials Fusion™ je dostupné na digitalné stiahnutie za cenu €19.99 na Xbox One a Xbox 360 z herného obchodu Xbox Live a aj na PlayStation®4 z PlayStation®Store. Fyzická maloobchodná verzia obsahujúca Season Pass a bonusový odomykateľný obsah taktiež dostupný na herné platformy Xbox One a PlayStation®4. Táto maloobchodná verzia bude tiež dostupná na Windows PC 24.apríla 2014.

 

Vyvýjaný štúdiom RedLynx v spolupráci s Ubisoft Shanghai a Ubisoft Kiev, Trials Fusion™ ponúka hráčom neobmedzený rad prekážok a výziev pri ich závode s časom – s hráčmi z celého sveta - na vytvorenie traťového rekordu.

Hra stavia na rovnakej šialene návykovej fyzike hrania ako jeho predchodca pri čom spája uplné nové prvky, obsahujúce FMX trikový systém. Hráči budú schopný vytvárať vlastné trate, umožnené prostredníctvom fan-favorite Editor módu, ktoré posunie ich predstavivosť a schopnosti, a dáva možnosť trate otestovať svojim priateľom prostredníctvom zdieľania s aktívnou komunitou Trials Fusion™. Akokoľvek sa hráči rozhodnú či pretekať sám, proti priateľom alebo v turnaji proti hráčom z celého sveta konkurencia a možnosti sú nekonečné. Jedna jazda nikdy nie je dosť.

Vyskúšajte free trial verziu Trials Fusion™, dostupnú pre stiahnutie na Xbox 360 a PlayStation®4.

Pre najnovšie informácie o Trials Fusion™, navštívte odkaz: www.trialsgame.com

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI