Bol ohlásený GRID AUTOSPORT

    25. apríl, 2014 — Codemasters® ohlásil, pokračovanie titulu GRID. Hra sa bude volať GRID: Autosport a vyjde na PC, Xbox360 a PS3 27. júna 2014.

 

EN Trailer YT -

 

GRID: Autosport bude mať doteraz najviac obsahu zo všetkých Grid hier a ponúkne ako nočné jazdy, tak aj kokpit pohľad. Kariéra bude doplnená o vedľajšie eventy ako získanie tímového kolegu, alebo získanie sponzorstva, online hra dostane kluby, týždenné preteky, rebríčky. Spolu bude v hre 5 štýlov pretekov v 22 lokalitách na 100 tratiach.

 

 

Nová hra bude viac zameraná na racingových hráčov, prepracované bude aj ovládanie, ktoré už opustí od jednoduchosti z GRID 2 zameraného na širšie hráčske publikum. Zároveň autori dbajú na to, aby každé auto bolo odlišné a malo iné vlastnosti v každej jednej disciplíne. Tieto disciplíny budú zaberať Touring Cars, GT, jednomiestne vozidlá, Muscle autá, Drift, Super autá, Hyper autá, Time Attack, Prototypy a ďalšie.

Pre najnovšie informácie o GRID: Autosport , navštívte odkaz: http://www.gridgame.com/uk/home

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI