CHILD OF LIGHT™ od Ubisoft je celosvetovo sprístupnené

30. apríl 2014 - Ubisoft dnes oznámil, že Child of Light je možné už sťahovať na Xbox LIVE pre platformy Xbox 360 a Xbox One, ďalej pre PlayStation 3 a 4 z PlayStation Network, rovnako aj pre Nintendo WiiU (eShop) a PC Digital za jednotnú cenu 14,99€ .

 

Trailer EN:

 

Child of Lightis je tiež dostupné v Deluxe verzii na PlayStation® 3, PlayStation® 4 a na Windows® PC. Táto edícia obsahuje veľa exkluzivít, a aj poster navrhnutý Yoshitaka Amanom, známym Japonským umelcom, a 24 stranový artbookom s neuverejnenými artworkmi a s Igniculus kľúčenkou. Táto krabicová verzia bude ďalej obsahovať rozširujúci herný obsah, s bonusovou misiou, novou postavou a balením zberateľských doplnkov.

 

Child of Light je znovuzrodením klasických rozprávok a čo sa týka štýlu grafiky je inšpirovaný maľbou vodovými farbami zo zlatého veku illustrácie. Ako hrateľná báseň, Child of Light prenáša hráča do úlohy Aurory, mladej princezny, ktorá musí vyhrať späť slnko, mesiac a hviezdy zo zajatia tajomnej "Queen of the Night" ( Kráľovnej noci ).

Child of Light bol vytvorený malým vývojárskym týmom v Montreále za použitia Ubisoft UbiArt Frameworku, mocného enginu, ktorý dovoľuje programátorom a umelcom vniesť život do ich umenia, umiestnením originálenho konceptu priamo do herného sveta. V Child of Light, vzniká efekt ako by sme priamo vstupovali do interaktívnej maľby. 

Pre ďalšie informácie o Child of Light, navštívte: http://childoflight.ubi.com/

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI