Destiny: The Taken King bude stáť $40, stojí to zato ?

     Vývojári z Activision nám v tomto článku do podrobna vysvetlia, prečo nová expanzia pre Destiny, stojí až 40 dolárov, kde predošlé expanzie nás vyšli iba na 20 dolárov. Mnohí z Vás si určite kladú tu istú otázku, "stojí to za tie peniaze" ? My si myslíme, že určite áno. Destiny: Taken King vychádza už na budúci mesiac, a to presnejšie 15.09.2015 na konzoly PS3, PS4, X360 a XONE.

Na IGN podcaste sa komunitný manažér Eric "Urk" Osborne vyjadril prečo nová expanzia bude stáť až 40 dolárov, a opíše nám čo alebo kto za tým stojí. Spomenul však, že nová expanzia bude obsahovať oveľa viac obsahu ako predošlé diely a datadisky.

Vyjadrenie Erica:
 
"Máte k dispozicií plnú príbehovú líniu hry, čiže kampaň, a ja si osobne myslím, že ľudia si vychutnajú nové postavy, misie a hlavné nové vylepšené prostredie. Datadisk Vás zavedie do oblasti známých ako "Dreadnaught" a "Phobos" až po kolonizáčne loďe.
 
Osborne pokračoval ... : "Ja nemám problem povedať, že v expanzií The Taken King je je dva-krát viac obsahu ako v predošlej Dark Below. Príbeh je famôzny, máme aj sedem multiplayerových máp, tri nové akcie postáv a tie sú najlepšie akcie ktoré sme stihli dokončiť v presnom dátume ... Máme "Dreadnaught", ktorá nieje veľká destinácia na objavovanie, je veľmi hlboká a má mnoho vrstiev. Nachádzajú sa tu mnoho malých tajomstiev, a vecí ktoré môžete zozbierať ... hádanky a stopy, príbehy a questy, a veľa zbraní, a výbavy. Tak isto máme tri akcie postáv ktoré už existovali v predošlých Destiny, ale s datadiskom Taken King sme sa rozhodli ich pozmeniť a vylepšiť. Ďalej pre Vás máme prichystané Raid-y, máme mnoho vecí o ktorých nechceme rozprávať, ale budú v expanzií".
 

Pre porovnanie, expanzia Dark Below zahrňala maĺu kampaň, jednu akciu postáv, raid a tri mapy. Expanzia House of Wolves, najviac známa expanzia mala tak isto tri mapy, a nový ko-operačný mód zvaný Prison of Elders, jednú novú akciu a zaujímave príbehove misie.The Taking King vychádza 15. Septembra tohto roku, a príde s množstvom zmien. Systém levelov bol vymazaný a nahradil ho viacej známy, skúseny pokrok. Questy a systém odmeňovania si prešli zásadnými zmenami. V poslednom rad Bungie (tvorcovia) vymenili "Peter Dinklage" s "Nolan North" ako náhradu za nový hlas postavy.

 




Viac informacií sa dozviete na stránke: https://www.destinythegame.com/

 

 

 

 

 

 


 

 
 
 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI