PES: 2016 demo verzia od teraz prístupná !

Konami pozýva všetkých futbalových fanúšikov z celého sveta, na prvú ochutnávku PES: 2016 v podobe hrateľného dema. Demoverzia tejto hry je dostupná na Playstation store, a Microsoft store. Demo ponúka európske týmy ako je Juventus, Bayern Mníchov a ďalšie.

 

Minulí mesiac na gamescome sa PES: 2016 predstavil vo veľkom štýle, dostal mnoho ocení ako napríklad "Najlepšia športový hra" ktoré má Konami už druhý rok po sebe. PES je teraz dostupné ako demo a zároveň oslavuje 20-te výročie, kde si hráči môžu vybrať z ôsmich európských týmov a pár národných.

Hra pokračuje v myšlienke vytvoriť čo najkrajšiu športovú hru. Zavedie nás medzi realistické a hlavne úžastné hry medzi dvoma hráčmi, a dodáva nám ten najlepší pocit z hry. K tomu napomáha fakt, že hra bola vyvíjaná so spoluprácou reálnych futbalistov a ich manažérmi. 

Demo nám ponúka singleplayer zápasy, na výber máme 6-10 minutové trvanie a týmy z európskych futbalových gigantov ako sú: Juventus, AS Roma, Bayern Munich, potom k dispozicií máme národne týmy ako Brazília, America, Francúzko a mnoho ďalších.  Každy tým bol navrhnutý aby Vám ukázal rôzne hráčske štýly, a hlavne silu každého týmu.

Demoverzia PES:2016  je perfektná možnosť ako ľudom pred kúpou ukázať plno nových možností hrania, a vylepšení. Od nových fyzických elementov, ktoré umožňujú dosiahnúť všeliake triky, a hlavne kontrolu nad hráčmi. Opravené a vylepšené animácie postáv a detailov nesmu chýbať, nový PES ponúka množstvo reálnych animacií.

 

 

 

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI