Vývojarí Destiny menia politiku, banujú hráčov !

V júli, Bungie prišiel s veľkou vlnou banov na stovky hráčov Destiny, ktorý manipulovali so sieťovým "traffikom"  v ich prospech. Znamená to, že Bungie sa v poslednej dobe zameriava na dve veci a to: Bany a Obmedzenia. Takzvaným "cheatrom" odznú posledné hodiny hrania.

"Dočasné obmedzenie nepovoľuje hranie iba zopár prvkov hry, ako sú módy atď, pričom BAN zakazuje, a blokuje plný prístup k hre, a to navždy." Bungie sa takto vyjadril na svojej oficiálnej stránke.
 
"Cheateri" alebo inak podvodníci môžu dostať obmedzenie. Dĺžka obmedzenia závisi od činu, a dĺžku ako dlho ten čín páchal. Ale samozrejme to závisi od toho, či ste to spáchali prvý krať alebo to máte na dennom poriadku. Tý, ktorý to skúsili len raz, dostanú obmedzenie len na týžden alebo dva. Opakovaný podvodníci môžu dostať až niekoľko mesačné "obmedzenie". Bany, sú "udelované iba hráčom, ktorých nechceme vidieť vo svete Destiny" Povedal šéf Bungie.
 
Vývojári varujú hráčov Destiny, že ak sami necheatujete ale niekto z Vášho týmu môžete byť stiahnutý do jeho vlny. To znamená že môžete byť aj vy potrestaný, ak nenahlásite hráča vo vašom týme, ktorý obchádza pravidlá.
Bungie tiež napísal že to ovplyvní aj ľudí, ktorých internet nieje dosť stabilný a majú aj časté výpadky. Zároveň aj povedal, že tieto obmedzenia sú veľmi zriedkavé, ale nie všetky "výpadky sú reálne a niekto to môže aj zneužívať" takto sa vyjadrilo Bungie. 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI