Anno 2205 je dostupné, aké su prvé dojmy ?

Ubisoft konečne vydal Anno 2205, nový prírastok do série mestských budovateľských stratégií od štúdia Blue Byte. Séria s koreňmi siahajúcimi až do 90-tych rokov minulého storočia prvýkrát opúšťa planétu Zem a hráčov necháva rozvinúť mesačné základne.

 
Veľkomestá zostávajú na Zemi, kde je už ale nedostatok prírodných zdrojov, a tak sa musia pustiť do preteku v kolonizácii arktických krajín i Mesiaca. Tam bude treba s pomocou nových technológií vyťažiť nové suroviny, vďaka ktorým sa potom mesto rozrastie na pulzujúcu metropolu. Blue Byte sa chváli novým enginom, ktorý mestu dovolí poňať milión obyvateľov a rozprestierať sa na rozlohe päťkrát väčšej než v predchádzajúcich hrách tejto série.
 
Ubisoft ponúka základnú digitálnu verziu, digitálnu gold edíciu aj retailovú zberateľskú edíciu. Gold edícia zahŕňa prístup k dvom DLC, na ktorých sa však ešte iba pracuje. Zberateľská edícia k nim ešte pridá Moon Poster a 60 stranový exkluzívny art book. DLC sa budú dať zakúpiť aj oddelene alebo sa k nim hráč dostane prostredníctvom season passu. Jedno DLC hráčom otvorí možnosť ťažiť aj v tundre, druhé umožní budovanie orbitálnych vesmírnych staníc s efektívnymi výskumnými modulmi.
 
 
 
Steam zákazníci nehodnotia Anno 2205 najlepšie, hoci väčšina hodnotení je nakoniec kladná. Hra nemá čistý multiplayer ani žiadnu formu skirmishu a zdá sa, že Blue Byte zapracovalo na zjednodušení hrateľnosti, aj keď kolonizácia a správa niekoľkých území naraz by predsa len mala byť výzvou. Pripravte sa teda, že Anno 2205 sa hrá inak ako Anno 2270, niekoľko funkcii úplne absentuje, ale hra vyzerá výborne aj na nižších grafických nastaveniach.




Ubisoft ešte hru doplnil o Anno 2205: Asteroid Miner, spojovaciu hru pre iOS a Android. Nahrané body sa menia na suroviny, ktoré si hráč môže poslať do Anno 2205.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI