Deadpool prichádza pre hladných fajnšmekrov

     Misia splnená! Ja, Deadpool, som vytvoril unikátne spracovanie hry Deadpool. Volá sa... počkajte si... Deadpool! Je to zrejme najlepšia vec, ktorú som kedy vytvoril (okrem môjho pivného výpadku v roku 1993) a teraz je pre Vás k dispozícii v prvom vydaní na území USA. A samozrejme, aby som nezabudol, prispeli k tomu tí chlapci z High Moon Studios, Activision Publishing, Inc., v plnom vlastníctve Activision Blizzard, Inc. a Marvel Entertainment.

 

     „Nikdy nezabudnem na deň, kedy som presvedčil Petera Della Pennu, hlavu High Moon Studios, aby vytvoril plne nakladaciu akciu z pohľadu tretej osoby s extrémnymi zápasmi a akciou, vrátane mňa,“ vyjadril sa Deadpool, vedúci personálneho oddelenia firmy Deadpool pod záštitou High Moon Studios. „Peter mi láskavo pozrel do očí a poznamenal ´Deadpool, spravím všetko, čo chceš, len Ťa prosím, prestaň mi sviniť kuchyňu palacinkami!´ Bolo to po prvýkrát, keď som sa skutočne cítil ako v Peterovej koži.“

 

     Fanúšikovia musia pochopiť, že prvá vec, ktorú chlapci počas tvorby hry Deadpool kúpili bola moja socha v nadživotnej veľkosti, a teda celý tím šprtov mohol počas tvorby hľadieť na moju vznešenosť a inšpirovať sa pri jej digitálnom stvárnení. Taktiež som ich preškolil v umení tvorby rýchleho, napĺňajúceho systému boja, ktorý sa mieša s mojimi nadpozemskými kung-fu a mutantskými schopnosťami.

 

     Hra Deadpool je k dispozícii na Xbox 360, Playstation 3 a PC. Pokiaľ nemáte záujem o hardvérové vydanie, k dispozícii je aj stiahnuteľná verzia pre Playstation 3 prostredníctvom Playstation Network a Steamu. Toto leto sa pripravuje aj stiahnuteľná verzia pre Xbox360 prostredníctvom siete Xbox LIVE. Deadpool je určená vo vekovej kategórii od 18 rokov vyššie.

     Pre viac informácií kliknite na www.DeadpoolGame.com, alebo sledujte www.facebook.com/RealDeadpool, prípadne Twitter @RealDeadpool.

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI