Ubisoft aktivoval novú webstránku pre titul Watch Dogs

     Ubisoft oznámil vypustenie novej webstránky svojho titulu Watch Dogs WeareData, experimentálneho webu vytvorenej za účelom zbierania a vyhodnocovania informácií a ich aplikáciu do života ĺudí v určených prostrediach. WeareData je k dispozícii pre mestá Berlín, Londýn a Paríž.

     V titule Watch Dogs, vysoko hodnoteného titulu od Ubisoftu,  je fikciou plnené mesto Chicago postavené na infraštruktúre Centrálneho Operačného Systému (CTOS), ktorý dáva dokopy mestskú infraštruktúru a systémy na verejnú ochranu pod záštitu jedného systému. Informácie sú srdcom hry a rovnako aj srdcom webu WeareData.

 

     Za pomoci WeareData majú návštevníci možnosť vidieť fakt, že väčšina herného hypersveta vytvoreného vo Watch Dogs je realitou a každý je so všetkým prepojený. Počet možností potenciálneho využitia informácií pre verejné i osobné využitie vo svete Watch Dogs je pomocou WeareData kumulovaný pre čo najväčšie priblíženie sa tejto realite. Zároveň dáva návštevníkom nový pohľad na mesto, v ktorom žijú.

 

     Watch Dogs WeareData používateľom umožňuje získať prístup k údajom a faktom, ktorými sa organizuje a rozbieha Berlín, Londýn a Paríž, takisto aj informácie o ich obyvateľoch.  Prostredníctvom 3D mapovacieho systému je možné ľahko zdieľať akúkoľvek získanú informáciu z časového rozpisu verejnej dopravy (metro, prípadne bicykle), telekomunikačných sietí (mobilné, wifi prístupové body a reklamné systémy), dopravnej a bezpečnostnej infraštruktúry (kamery, semafory) a sociálnoekonomických dát (miera nezamestnanosti či miera zločinnosti ). K dispozícii sú aj aktivity obyvateľov na sociálnych sieťach, vrátane ich príspevkov na Facebooku, Foursquare, Instagrame a Twitteri.

     Pre detailnejší obraz o funkciách stránky navštívte, prosím, http://wearedata.watchdogs.com/ prostredníctvom internetových prehliadačov, smartfónov, či tabletov.

     Watch Dogs uzrie svetlo sveta 22. novembra  na Playstation 3, Xbox 360, Wii U a samozrejme na PC, neskôr sa pripoja aj Playstation 4 a Xbox One.

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI