Blood Dragon - patch, vďaka ktorému nakopete kyborgov

     Ubisoft dáva opäť do povedomia nový patch pre Far Cry 3 v edícii Blood Dragon, predstavujúci pevnú funkciu Reset. Patch je aktuálne k dispozícii pre Xbox 360, Playstation 3 a PC.

     Pokiaľ si už hráči podmanili každý tábor počas ich predošlej hry, majú možnosť resetu a môžu sa opäť postaviť dobrodružstvu. Vychádzajúc z predošlého patchu Far Cry 3 Outpost tento patch dáva hráčom ďalší dôvod na znovu navštívenie roku 2007 a na opätovné podmanenie si táborov z predošlej série.

     Sprostredkované firmou Ubisoft Montreal je Far Cry 3 Blood Dragon hrou, kde zabíjate zlých, získavate dievča a zachraňujete svet vo VHS-kovej verzii budúcnosti. Ako seržant Rex Colt – napoly človek, napoly stroj, čelíte nepriateľom ako člen hyper komanda na ceste za pomstou. Vašou úlohou je dostať jeho bývalého nadriadeného spolu s jeho jednotkou kyborgov – zabijakov a na jeho ceste za splnením úlohy ho nič nezastaví.  Akčná ikona Hollywoodu, Michael Biehn (Terminátor, Votrelci a Abyss) sa v tomto sci-fi na štýl 80tych rokov vracia do Tropokalypsy. Vypnite si preto prosím Váš videorekordér, zapojte video hru a pripravte sa na prekonanie všetkých nástrah Far Cry Blood Dragon, samostatné digitálne vydanie.

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI