Mighty Quest pozýva hráčov na druhé pokračovanie podujatia Open House

      Druhé pokračovanie adventúry od Ubisoftu v podujatí Open House dáva hráčom Mighty Quest možnosť podeliť sa o svoje zážitky prostredníctvom tohto voľne prístupného titulu. Open House hráčom umožňuje voľné prihlásenie sa na podujatie a súčasne možnosť nahliadnuť do prostredia Mighty Quest for Epic Loot v samotnom procese tvorby.

     Druhé pokračovanie tejto úspešnej udalosti prebieha v období od 30. Júla do 6. Augusta. Hráči majú možnosť zapojenia sa do hry prostredníctvom už existujúcich účtov na Uplay na stránke www.themightyquest.com.

     Pre nakopnutie udalosti Open House tím vývojárov hry podpísal mimoriadny Opulenciánsky edikt známy ako „Vypustite sliepky!“, v ktorom stojí: „Pokiaľ bude spoločenstvo schopné odstrániť viac ako 10 miliónov sliepok počas celej doby trvania udalosti Open House, bude im umožnený prístup ku doplnku umožňujúcemu obranu hradu pri ďalšej aktualizácii hry. Sliepky boli videné pri zhromažďovaní sa v hradnom kuríne a Hradnom slepačom veliteľstve – na ich porazenie je potrebné sa zoskupiť dohromady.

     Prvý Open House pre Mighty Quest, ktorý sa uskutočnil medzi 2. a 5. Júlom bol hrad-ničiacim dobrodružstvom s viac ako 71 miliónmi nahromadenými mincami, 41 miliónmi ochrannými prvkami a presne 337 938 hrdinami útočiacimi na hradby. Hráči, ktorí sa vrátili ku druhému pokračovaniu udalosti Open House budú môcť pokračovať presne tam, kde pri predošlej udalosti skončili, spolu s postavou, za ktorú sa udalosti zúčastnili. Aj s doteraz nazbieranými mincami, doplnkami a oceneniami.

     Navyše, hráči majú možnosť získať v priebehu udalosti ceny, stačí im na to len „lajknúť“ profil udalosti na Facebooku – www.facebook.com/TheMightyQuestForEpicLoot, prípadne nasledovaním udalostí prostredníctvom Twittera @MightyQuest a sledovaním oficiálnej stránky www.themightyquest.com.

     Pre hráčov, ktorým sa udalosť Open House zapáčila a sú už nesmierne netrpezliví vydavateľ umožňuje pri nákupe akéhokoľvek balíčka výhod, prípadne trvalého prístupu ku hre možnosť získať bonus v podobe prémiovej hernej meny a plejády herných doplnkov!

     Pre viac informácií a prichádzajúce aktualizácie informácií navštívte, prosím, oficiálny web www.mightyquest.com.

 

 

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI