Settleri Online predstavujú nový obsah: Epické nájazdy

     Ubisoft a Blue Byte uvádzajú do obehu novinku v podobe rozšírenia série Settlers Online, strategickej hry umožňujúcej zážitok iba za potreby Vášho webového prehliadača, s názvom Epické nájazdy. Toto rozšírenie prináša mnoho nových a ambicióznych dobrodružstiev, silných protivníkov, magické suroviny  a exkluzívne odmeny dostupné iba pre hráčov s vyšším levelom.

 

     Päť nových dobrodružstiev prichádza, aby Vás zaviedlo do rozprávkového sveta, ktorý toto rozšírenie naplno prezentuje. Hrdinský malý krajčír, nová postava, bude spolupracovať s hráčmi v prvej časti hry a prevedie ich zákutiami tohto epického dobrodružstva. Dobrodružstvo je k dispozícii pre šikovných bádateľov, prípadne je možnosť jeho stiahnutia prostredníctvom obchodu. Keď je prvá časť úspešne ukončená, hráči budú náhodne odmenení jedným z dvoch nových pokračujúcich častí. Takže si budú môcť vybrať z dvoch ciest, ktorými chcú dobrodružstvo dokončiť. Tieto špeciálne rozšírenia do hry prinesú mnoho nových, o to nebezpečnejších nepriateľov, ako sú jednorožce, chamtiví hostinskí a ležiace kozy.

 

     Epické nájazdy dodávajú dávky nového herného obsahu. Predstavia sa nové zdroje ako magické fazule a magické fazuľové struky – oba predstavujú zberateľské artefakty, ktoré môžete získať počas plnenia úloh, sú obchodovateľné a takisto vymeniteľné za nové artefakty v špeciálnom oddelení obchodu. Objavia sa noví odborníci – Quartermaster General (maximálne 2 generáli na hráča), experti na logistiku. Generál nemá možnosť vedenia vojsk do boja, ale môže preniesť veľké množstvo jednotiek (až 1000) na kratšie časové úseky ako ostatní generáli. Hráči majú možnosť získať 5 nových budovateľských licencií (najviac 3 na hráča) ako protihodnotu magických fazuľových strukov. Tieto licencie hráčom umožnia získať viac budov na ich ostrove.

Rozšírenie prináša nové budovy:

- Rozprávkový hrad (1 na hráča): je to špeciálna ozdobná budova rozšíriteĺná po level 5 – po leveli 5 sa ozdobná funkcia pominie a budova dostane produkčný status, kde na jej chod budú potrebné oba nové suroviny.

- Veľkolepá rezidencia (bez obmedzenia počtu):  stavba ponúkne dostatok priestoru pre vysoké počty Settlerov, poskytuje pohodlie pre Kráľa a jeho dvoranov.

- Zlatá veža (maximálne 3 na hráča): táto magická veža dokáže zmeniť obilie na mince.

 

     Novinkou je bonus pre hráčov s levelom 50 a vyšším – pribúda možnosť získať novú surovinu s názvom Star Coins. Akonáhle hráč dosiahne level 50, nebudú sa mu viac pripočítavať skúsenostné body, ale Star Coins (Hviezdne mince). Hráčom, ktorý v deň spustenia rozšírenia už dosiahli level 50 a vyšší, budú Star Coins pripočítané aicky. Nové oddelenie obchodu umožní obchodovanie s týmito mincami výmenou za veľmi cenné artefakty.

     Súčasne s vydaním Epických nájazdov Ubisoft a Blue byte oznámili odstránenie označenia BETA pre anglickú, poľskú, holanskú a českú verziu, pre všetky verzie v auguste 2013.

     Pre viac informácií o Settlers Online a začlenie sa do rodiny Osadníkov navštívte, prosím, oficiálnu stránku www.thesettleronline.com.

 

 

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI