World of Warcraft: Azeroth v číslach

      Viac než 100 miliónov hráčov naprieč zemeguľou zatiaľ navštívilo Azeroth, od tej doby čo boli prvé World of Warcraft svety spustené skoro pred 10 rokmi. O tomto období sa zhromaždili štatistiky a na priloženej online grafike sú viditeľné niektoré veľmi zaujímavé čísla, ktoré hráčom ukážu čo robili za túto dlhú dobu.

battle.net:

     "Od povstania Onyxia až po bitku za Pandariu, viac než 100 miliónov z Vás navštívilo Azeroth, od doby spustenia prvých svetov v roku 2004. Zhromaždili sme pre Vás niekoľko zaujimavých štatistík zahňujúcich všetko až po dnešok. Ste zvedavý na rozvrstvenie frakcií medzi 500 miliónmi charakterov , ktoré ste vytvorili ?Zaujíma Vás koľko instancií spĺňali Vaši dobrodruhovia deň čo deň, alebo ktoré zvieratko bolo najpopulárnejšie ? Pozrite sa na vôbec prvú World of Warcraft infografiku na nižšie uvedenom odkaze pre vtipné, prekvapivé a predtým ešte nikdy nepublikované fakty o hre.

Ďakujeme Vám hráčom , že ste boli súčasťou histórie World of Warcraft, a tešíme sa na spoločné dobrodružstvá vo Warlords of Draenor ! "

 

 

EN -http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html

 

Odkaz na článok battle.net:  http://eu.battle.net/wow/en/blog/12346804/

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI