Tom Clacy’s ENDWAR® ONLINE vypustilo nové video

Londýn, VB – February 24, 2014–  Ubisoft® vydalo nové ukážkové video z EndWar®Online, ktoré je free-to-play online pokračovanie Tom Clancy’s EndWar.

 

Online Tech Assault trailer prináša zábery masívnych armád, ktoré sa zhromaždujú pred bitkou, toto ukážkové video označuje začiatok oficiálneho štartu technickej testovacej fázy vývoja pod kódovým označením Tech Assault. Počas tejto fázy vývoja, bude hráčom umožnený prístup do hry na trojdňovú testovaciu periódu pred closed beta testom. Vybrať si je možné spomedzi European Federation Enforcer Corps a Russia's Spetsnaz Guard a následne je možné viesť svojich vojakov do bitky.

 

 

 

Velitelia, ktorí chcú pomôcť s testom EndWar Online sa možu nahlásiť pre tento technický test (prebiehajúci od 27. februára do 1. marca) a pre prichádzajúci closed beta test na www.endwaronline.com.

Ukážka EN: 

 

Čo je Tom Clacy's EndWar Online:

DevelopeTom Clacy's EndWar Online vyvíjané Ubisoft Shanghai je taktická a strategická MMO s revolučnými browser technológiami, ktoré prinášajú bezkonkurenčný herný zážitok z hry. Dej hry je nastavený po páde v hre EndWar, hráči sa postavia na čelo frakcií bojujúcich o zbytky svetových zásob surovín. Hráči sa budú môcť zúčastniť v početných single player misiách, alebo otestovať svoje dovednosti v intenzívnom PvP súboji o posledné zvyšky surovín na Zemi.

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI