Prichádza Call of Duty®: Advanced Warfare

     Activision oznámil príchod nového dielu Call of Duty®. s označením Call of Duty®: Advanced Warfare, ďalší diel úspešnej hernej série sa očakáva na 4. novembra. Je vyvíjaná špeciálne na nextGen konzoly PS4, Xbox ONE a platformu PC.

 

Trailer EN:

 

Na vývoji nového Call of Duty®: Advanced Warfare Activision spolupracuje po prvý krát so štúdiom Sledgehammer Games. Sľubuje nový herný mechanizmus a príchod novej éry hernej série Call of Duty®. Rovnako propaguje nástup fotorealistickej grafiky a vysokokvalitných zvukových efektov.

 

 

„Urobili sme niekoľko zásadných rozhodnutí so zreteľom na kreativitu Call of Duty: Advanced Warfare. Pristúpili sme k tejto hre skutočne inak,“ povedal Eric Hirsberg, výkonný riaditeľ Activision Publishing. „ Toto je náš prvý trojročný vývojový cyklus. Je to prvýkrát čo spolupracujeme so Sledgehammer Games. A prísady miešame už v niekoľkými spôsobmi. Nový základný herný mechanizmus s exoskeletným šatom. Ikonická nová postava hraná svetovo známym hercom Kevinom Spacey. Tvorba tohto herného titulu prináša kopec zábavy, a myslíme si, že svet jej hraním zažije oveľa viac zábavy.“

„Toto je životná šanca a pocta pre Sledgehammer Games. Call of Duty: Advanced Warfare je najambicióznejší a najkreatívnejší projekt na ktorom sme kedy pracovali. Od nekonečného výskumu a tisícov produkčných dizajnov, po naše neskutočné sústredenie sa na úžasnú a epickú úroveň detailov – neberieme nič na ľahkú váhu,“ povedal Glen Schofield,  spoluzakladateľ a herný režisér Sledgehammer Games. „Call of Duty je prepojené s fanúšikmi tak hlboko, že práca na novej vízii pre novú generáciu bola pre nás inšpiráciou.“

V krátkosti z príbehu hry:

Píše sa rok 2054, súkromná vojenská spoločnosť (PMC) našla spôsob ako zachrániť ľudstvo zdevastovaného sveta neschopného obnovy po globálnom útoku na jeho vojsko a infraštruktúru. Hráč stelesňuje zdokonaleného vojaka. Posilneného novými, vylepšenými exoskeleton schopnosťami, technologickými výdobytkami a high-tech výbavou. Hráči sa na začiatku pripoja k skupine elitne trénovaných vojakov, k špecializovanej jednotke na obnovenie poriadku v štáte so stavom pokročilého vojenského konfliktu.

Počnúc 4.májom si fanúšikovia môžu predobjednať ich kópiu Call of Duty: Advanced Warfare v predajniach po celom svete.

 

Pre ďalšie informácie o Call of Duty®: Advanced Warfare, navštívte: : www.callofduty.com

 

Kontaktujte nás

tel. :+421 902 930 906
e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
facebook page: 
https://facebook.com/spolocnostKONTIKI